Algemene voorwaarden

Download algemene voorwaarden

Alle rechten voorbehouden

 

1. Leveringen 
U ontvangt van ons altijd een bevestiging van uw bestelling per email. Factuur en verzendbewijs vindt u tevens in uw account. 
Bestellingen worden in een strikt neutrale envelop of doos geleverd. Als afzender zal Web Trading Company vermeld staan.

2. Levertijd 
Web Trading Company streeft ernaar zoveel mogelijk uit voorraad te kunnen leveren. Indien de gestelde levertijd niet gehaald wordt, kunt u ons niet aansprakelijk stellen voor enige schade. Als u vindt dat een bestelling te lang op zich laat wachten verzoeken wij u contact op te nemen met info@libiforme.com of via onze website www.Libiforme.com

3. Garantie 
De goederen moeten u in goede staat bereiken. Indien dit niet het geval is zullen wij direct de goederen vervangen of een andere passende oplossing bedenken. Klachten dient u na ontvangst van uw bestelling direct te melden via info@libiforme.com of via onze website www.LibiForMe.com


4. Betalingen 
Al onze online betalingen verlopen via een beveiligde SSL SERVER en worden geïnd door Payment provider Molie of CCVPay. Web Trading Company levert geen goederen op rekening (behoudens aan dealers en resellers). Zodra de betaling van uw bestelling door ons ontvangen is, zullen wij de bestelling toesturen.


5. Ruilen
Indien het artikel reeds bij het openmaken van uw zending beschadigd is kunt u gebruik maken van onze garantie regeling. U dient ons dan wel direct daarvan in kennis te stellen. 
Als consument heeft u het recht om artikelen binnen 14 dagen te retourneren. Wij zullen dan samen met u een gepaste oplossing zoeken en indien nodig, uw betaling aan u retourneren. U dient artikelen die u retourneert altijd op uw eigen kosten voldoende te frankeren. Indien Web Trading Company of aan haar gelieerde verzenders ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde artikelen ontvangt, zal zij deze weigeren aan te nemen.


6. Persoonsgegevens 
De persoonsgegevens worden via een beveiligde server verzonden. Uw gegevens zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, verkocht of uitgeleend. De gegevens zullen alleen binnen onze eigen organisatie worden gebruikt om u op de hoogte te houden van aanbiedingen, service, orderstatus en andere gerichte activiteiten. 

7. Prijzen 
Alle aangegeven prijzen zijn in Euro’s en inclusief BTW.
Alle aanbiedingen/afbeeldingen/prijzen zijn onder voorbehoud van type/scan fouten en/of wijzigingen door de fabrikant.

8. Leeftijd 
Bij het bezoeken van deze website verklaart de gebruiker 18 jaar of ouder te zijn.
Web Trading Company levert uitsluitend aan personen van 18 jaar en ouder. 

9. Aanbiedingen 
Alle aanbiedingen in onze shop[ geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van de bestelde producten. Indien een artikel in backorder komt zullen wij u daarover informeren.
Wanneer u akkoord gaat met de ontvangst van onze nieuwsbrief wordt u van acties en uitbreidingen van het assortiment op de hoogte gehouden.


10. Aansprakelijkheid 
Aansprakelijkheid van Web Trading Company voor directe en indirecte schade, daaronder begrepen gevolgschade, gederfde winst, gemiste besparingen en schade door bedrijfsstagnatie, is uitgesloten. Voor het overige rust op Web Trading Company geen enkele aansprakelijkheid voor schadevergoeding, ongeacht de gronden waarop een actie tot schadevergoeding zou worden gebaseerd. Deze beperkingen van aansprakelijkheid blijven buiten toepassing voor zover de schade is veroorzaakt door opzet of bewuste roekeloosheid van Web Trading Company dan wel voor zover deze in strijd zijn met bepalingen van dwingend recht.


11. Retourrecht:
Alle gekochte goederen kunnen worden geretourneerd:

  • mits ongeopend
  • onbeschadigd
  • geleverd in een onaangebroken verpakking
  • en minimaal 6 maanden voor de uiterste verkoopdatum zoals vermeld op het product.

Verzendkosten zijn voor uw rekening. Na ontvangst door Web Trading Company ontvangt u uiterlijk binnen 5 werkdagen uw geld retour.


12. Betrokken partijen 
Deze leveringsvoorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten die via de websites van Web Trading Company plaatsvinden en zijn van toepassing op alle (overige) handelingen en rechtshandelingen tussen Web Trading Comapny, de leverancier (site), bij wie u artikelen bestelt, en u, ook wanneer die (rechts)handelingen niet mochten leiden tot, of niet in verband staan met een overeenkomst. 

13. Adresgegevens:

Web Trading Company 
Cypresbaan 3
2908 LT  Capelle aan den IJssel
The Netherlands

KvK: 32162769
BTW nummer : NL821563026B01

Email : info@webtradingcompany.nl  

Verzending in Europa geschiedt door Web Trading Company (Nederland)

Vragen of opmerkingen? Neem contact op

Vragen of opmerkingen? Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u reseller worden? Neem contact op.